Opschoondag geslaagd!

De zon schijnt heerlijk op zaterdag 18 maart in de ochtend. Het perfecte weer om eens lekker door de wijk te gaan met een afvalzak en knijper om zwerfafval op te ruimen. Om 11 uur verzamelt een groep leden van de vereniging zich als vrijwilliger bij de basisschool en worden de materialen uitgereikt. Voorzitter van stichting Go clean Veldhoven, Harry Welp, heet de aanwezigen (jong en oud) welkom en geeft informatie over zijn stichting en hoe je ook Zapper kan worden in Veldhoven. ZAP staat overigens voor ZwerfAfvalPakker.

Daarna gaat iedereen, waaronder ook de groep enthousiaste kinderen, aan de slag. Er wordt in alle uithoeken van de wijk afval geraapt waarbij ook de wadi’s niet worden overgeslagen.

Na een uur komen de vrijwilligers weer bij elkaar om onder het genot van een kop koffie en een broodje de buit te bekijken. Het resultaat mag er wezen, onze buurt is weer wat schoner geworden vandaag!

De buurtvereniging bedankt alle vrijwilligers die meegeholpen hebben. Wij hopen dat we met elkaar de buurt schoon kunnen houden. Wil jij ook je steentje bijdrage aan een schoner Huysackers? Meld je aan als Zapper.