Reanimatiecursus 29 maart 2023

Wat zijn wij trots dat er in de wijk een AED beschikbaar is! Om deze zo goed moeilijk in te zetten zijn vrijwilligers nodig die weten hoe ze met een AED om moeten gaan en die aangemeld zijn bij Hartslagnu.nl.

Op woensdag 29 maart om 19.00 uur wordt er in de wijk een reanimatiecursus gehouden. Je leert in ongeveer 1,5 uur hoe je moet reanimeren en hoe je een AED moet gebruiken. Er wordt tijdens deze cursus geoefend met hetzelfde type AED als in de wijk hangt. Na de cursus ontvang je een bewijs van deelname, waarmee je je kan aanmelden op Hartslagnu.nl. De kosten voor deelname aan deze cursus is 12,50 Euro voor leden en 17,50 Euro voor niet-leden. Na aanmelding ontvang je hiervoor een betaalverzoek.

Geslaagde avond

Met 15 buurtbewoners hebben we allemaal ons certificaat gehaald! Hieronder een paar foto’s.

Scroll naar boven