Informatieavond buurtvereniging en gemeente

Op donderdagavond 15 december 2022 organiseert de buurtvereniging een informatieavond. Wij als buurtvereniging zullen ons aan de bewoners van Huysackers voorstellen en onze plannen voor de toekomst presenteren.

We vinden het fijn dat de gemeente op onze uitnodiging is ingegaan om ook aanwezig te zijn. Vanuit de gemeente kan het projectteam Zilverackers ons alles vertellen over de oorsprong van de buurt Huysackers, de verdere planning van onze buurt en de bouwplannen van de hele wijk Zilverackers. Via allerlei kanalen discussiëren we al over het schoonvegen van de straten, straatverlichting, veiligheid rondom de school en speelvoorzieningen. De gemeente is bereid om in te gaan op onze opmerkingen en onze vragen te beantwoorden.

Als je aanwezig wilt zijn, vragen we je om onderstaand formulier in te vullen. Om de discussie te kunnen voorbereiden is een tekstvak waar ruimte is voor opmerkingen en vragen. Dit helpt ook om een efficiënte en fijne discussie te kunnen voeren over bepaalde onderwerpen.

Locatie: Aula van het Sondervick College, Gebouw D

Aanvang: 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur)